Har vi tid innan allting tar slut?

Fred & Kärlek. Ett lager av damm ovanpå ett lager av svett. Vi har bara varandra (och några andra). Någon spelar ukulele, någon sjunger i sömnen. Mer Talent än Billy. Den yngsta har kolik.

Vad är frihet? Forever young. En estetiserad version av en flygkrasch, framförd av de gamla trotjänarna i kent. Spola tillbaka tiden lite. Träffa en gammal vän, prata om forna glansdagar. Människor i hippiekläder och band från när det begav sig. Gruppkram med grabbarna grus. Ta min hand så att vi inte förlorar varandra bland alla människor. Och vägen hem, alla vägar hem i natten, när solen är en strimma vid horisonten och öronen susar. Inte sova riktigt än, inte riktigt än.

Sista kvällen, en stor stjärna i lilla Borlänge. Uppåt 40 000 personer som alla vrålar ut i natten, känsla av masspsykos. Tonight I have to leave it... Imorgon börjar något nytt. It's the Final Countdown. Det är så svårt att stanna kvar i nuet. Spöken i mitt huvud av allt som har varit och allt som komma skall. Vill spola tillbaka tiden lite. Spola fram tiden lite.

Ibland blir man liksom trött av allting som börjar och allting som tar slut.

Kommentarer
Postat av: Fishär

Inte sova riktigt än, inte riktigt än, inte snark. Ni är bäst alla tre!

2010-07-04 @ 23:25:49
URL: http://fishaer.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0