Till mig själv.

Allt kommer att gå bra imorgon. Du kommer inte att försova dig, inte missa bussen, inte missa flyget. Vädret kommer att vara ok. Den här gången har du ju till och med skrivit ut rätt flygbiljett.
Imorgon kväll sitter du där och äter tapas med dem igen. Det känns märkligt på ett sätt, nu har du verkligen vant dig vid att vara i Sverige igen. Men när du väl sitter där kommer det att kännas helt självklart.
Det är Granada, din stad. Du har saknat den och den har saknat dig.
Du kommer att sakna dina vänner här. Men det är bara en månad kvar tills du ser dem igen. Och på tisdag dräller åtta av dina Uppsalakompisar in. Det kommer antagligen att bli väldigt roligt på ett lite rörigt sätt.
Och det viktigaste. Plugga som fan, nu är det dags att bli seriös. Men låt inte tankar på plugget förstöra den tid du har kvar. Var flitig under dagarna, men ge dig själv ledigt på kvällarna och släpp all stress. Du behöver inte den. Det löser sig, det gör det ju alltid. Det här är kanske tillfället då du bör lyssna lite extra på Emma.
Njut av din sista tid i Granada. Var med dina vänner, dem du kommer sakna. Och var inte för ledsen över att lämna dem sedan. Du kommer ju tillbaka. Och inte minst så har du en hel drös fina människor som väntar på dig i Uppsala.
Ha så roligt nu. Och gå och lägg dig, annars kommer du aldrig att komma upp halv sex imorgon.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0